Dyrebutikk

Lager Zoo Dyrebutikk

Lager Zoo

Lager Zoo ble startet i 1993 av Erik H. Abel –Lunde. Fra den dagen har Lager Zoo tilbydd kvalitetsprodukter til lave priser. Lager Zoo har spesialisert seg på fôr og utstyr til hund, katt og smådyr. Vi har i dag en butikk på 400 kvadratmeter og her har vi noe for enhver smak.

Videre har vi stor fokus på kompetanse. Når du handler hos Lager Zoo, gir vi med glede råd og tips om riktig foring og stell av ditt kjæledyr. Lurer du på noe? Spør oss, vi er her for deg!

Vår visjon: Lager Zoo skal bidra til å øke livskvaliteten til dyr gjennom kunnskap og riktig ernæring.

Hvor finner du oss?

Om Lager Zoo-stipendet

Lager Zoo bygger på et forretningskonsept hvor en del av overskuddet for virksomheten går til veldedige formål hvert år. På denne måten ønsker vi å belønne organisasjoner og mennesker som jobber for dyrenes velferd. Målet er at vi sammen skal kan øke livskvaliteten til dyr som trenger hjelp.

lz-stipendet-2016

Tenk på hvor sårbare dyr er, de er totalt uskyldige og er avhengig å komme til et godt hjem for å få et godt liv. Vi som mennesker er pliktig til å gi dem dette når vi påtar oss et slik ansvar. Men så er det ikke alle dyr som er så heldige engang  å ha en god eier, eller en eier i det hele tatt. Da er det organisasjoner som jobber med dyrevelferd den eneste muligheten disse stakkarene har. Vi er veldig glad for det finnes så mange gode organisasjoner som jobber for dyrene, og vi er utrolig glad for å kunne å være med å bidra til deres arbeid.

 

Lager Zoo er takker alle sine kunder som gjør det mulig for oss å være med å bidra til å kunne hjelpe!!

 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals.

Immanuel Kant

.

 

.

 

Lager Zoo stipendet 2012

Vinnerne er kåret på bakgrunn av antall stemmer de har fått i avstemning.

Katteklubben kvasseklør fikk kr. 100 000,-

Pengene vil bli brukt til innrede verkstesbygningen til villkatter (ca 200) som organisasjonen har hentet fra Stavanger inn til Tau kommune. Her blir de sterilisert og kastrert , evt  avlusing og ID-merking.  Etter en tids oppstalling/medisinering, blir de sluppet fri på eiendommen. De får der foring utendørs, og vil nå også ha tilgang til verkstedbygningen som blir innredet til et kattehjem for villkattene.

Tenk dere for en forskjell i dette livet fremfor et gateliv i Stavanger!! Vi ønsker Jorunn og  organisasjonen  lykke til videre i det gode arbeidet for dyrene.
WWF fikk  kr. 50 000,-

Pengene vil bli brukt på deres arbeid i Norge har som mål å beskytte og bevare naturverdiene og det biologiske mangfoldet i hav- og kystområder, på land og i ferskvann.

 

 

 

Lager Zoo stipendet 2011

Dyrebeskyttelsen Sør Rogaland fikk 50 000,- kr

Pengene ble brukt til medisiner og vetrinær til syke og forlatte katter.

 

Liwro fikk 40 000,- kr

Apene i Lwiro er beslaglagte av naturvernmyndighetene i Kongo, da det er ulovlig å jakte på dem og holde dem som kjæledyr. De er ofte syke og underernærte når de ankommer og de fleste har tau rundt magen som blir brukt til å kontrollere dem. Heldigvis er de fleste utrolig sterke og kommer seg fort, og venner seg fort til å være sammen med andre aper igjen.

Leveforholdene for apekattene i Lwiro har blitt betydelig bedre de siste fem årene. De får god mat og godt helsestell. De fleste er også i større grupper i små innhegninger. Men siden antallet apekatter har nesten tredoblet de siste årene har vi ikke hatt muligheten til å bygge nok nye innhegninger. Det betyr at noen aper nå igjen sitter alene i altfor små bur. Å finne penger til større innhegninger til apekattene er derfor en høy prioritet for oss.

Pengene ble brukt til nye innhengninger til apene.
Dyrebeskyttelsen Hedmark fikk 35 000,- kr

 

Det er svært mange hjemløse katter i Hedmark, som er så skye at de ikke egner seg som familiekatter og derfor er vanskelige å omplassere.

I Sør-Odal kommune har de fått mulighet til å etablere et fristed for forvillede katter. Det er på kommunens lokale avfallsplass, GIR Hernesmoen på Sander. Der er det store områder med skog rundt selve søppelfyllingen, og områdene har svært få naboer. På dette skogområdet har vi et ønske om å få sette opp 2 brakker. Disse vil fungere som ly og oppholdsted for kattene, samt her vil de få mat.
Pengene ble bruk til de 2 brakkene.

 

 

Lager Zoo stipendet 2010

 

Dyrebeskyttelsen Sør Rogaland fikk 50 000,- kr

 

Årlig omplasserer Dyrebeskyttelsen 300 katter, og hvert år får de inn 300 nye katter som er blitt dumpet eller mishandlet. De tar også hånd om alle salgs dyr som fugler, kaniner, marsvin, kyllinger, sau og finner nye egnete for dem også.

Stipendet brukt til veterinær utgifter som sterilisering, kastrering, operasjoner, ID merking, vaksinering og medisiner.

 

 

Hundehjelpen.net fikk 25 000,- kr

Pengene ble brukt til en ny bil hvor de kunne hente og bringe hittehunder.

 

 

Dyrevernalliansen fikk 25 000,- kr

 

Det finnes gårder som har dyrevelferd i fokus og tar dyrenes velferd på alvor. Dyrene får gå fritt, og dyrene slipper å stå innesperret hele livet på betonggulv, men også ha muligheten til å ferdes ute.  Dyrevernalliansen ønsker å oppdrette en nettside som viser frem nettopp disse gårdene. De ønsker å vise frem de positive sidene, og at det er mulig å ha både dyrevelferd og lønnsom produksjon.

Stipend ble brukt til ny nettside som viser hvor godt husdyr på norske gårder kan ha det, samtidig som det er lønnsomt for bøndene.